Mese Webbel - a gödöllői kastély honlaptervező pályázata

2020. február 11.

10 évvel ezelőtt jelent meg a gödöllői kastély mesefigurája, herceg Egérváry Elemér első naplója. A múzeumpedagógiai nívódíjas mesekönyvhöz az eltelt 10 évben számos játék, rendezvény, kiadvány és ajándéktárgy is kapcsolódott. Szóval brand lett belőle… Elemér most egy saját, menő weboldalt szeretne! 
Ehhez keressük az ország legjobb web-tervező diákjait!

A FELADAT:

  • Készítsetek weboldalt a gödöllői kastély mesefigurájáról, herceg Egérváry Elemérről.
  • A weboldal  6-10 éves diákoknak és szülőknek, pedagógusoknak is szóljon.
  • Az oldalon legyen helye a mesefigurával kapcsolatos kiadványoknak (mesekönyvek, kifestő, társasjáték), programoknak, foglalkozásoknak és ajándékbolti termékeknek; esetleg játékoknak, feladatoknak, eseménynaptárnak vagy bárminek, amit még fontosnak/hasznosnak gondoltok!
  • Információt és képanyagot a kastély weboldalán és a herceg Facebook profilján és oldalán találsz. Hasznos, ha a célközönség egy-két tagjával is konzultáltok.
  • Az oldal legyen kreatív, humoros, jól áttekinthető, könnyen kezelhető, vonzó – és saját szellemi termék.

HATÁRIDŐ:

NYEREMÉNYEK:

  • I. díj: 80.000 Ft értékű műszaki cikk vásárlási utalvány
  • II. díj: 40.000 Ft érétkű műszaki cikk vásárlási utalvány
  • III. díj 20.000 Ft értékű műszaki cikk vásárlási utalvány

 

Közönségdíj: 2020. június 6-án a kastély Facebook-oldalán legtöbb közönségszavazatot elnyert pályamunka szerzője értékes, kastélyos ajándékcsomagot kap. A közönségdíj-szavazásra alkalmas pályázatokat a zsűri választja ki.

Fődíj: a Gödöllői Királyi Kastély kommunikációs céljaira alkalmas I. díjas pályázat esetén a nyertessel a kiíró felhasználási szerződést köt.

 

Ha a pályázattal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, szívesen segít Nektek: Faludi Ildikó vagy Demeter-Guba Zsóka, itt: palyazat@kiralyikastely.hu

 

Kedves Pályázó Diákok és Pedagógus Kollégák!

Szeretnénk mindenkit arra bíztatni, hogy vegyen részt az idén 2020. március 23. és 27. között, immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Digitális Témahéten. A Digitális Témahéttel kapcsolatos minden információ elérhető a https://digitalistemahet.hu/ weboldalon.

Biztatjuk az intézményeket, hogy regisztráljanak a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ által szervezett 5. Digitális Témahétre. A pedagógus kollégák módszertani segédséget találnak a témahét oldalán, az iskolai csoportok a Témahét partnerei által biztosított ingyenes programokon vehetnek részt. Az intézmények a  https://digitalistemahet.hu/iskolak weboldalon csatlakozhatnak a Digitális Témahéthez.