Új koordinátor szervezi a Digitális Témahetet

2022. december 07.

A Digitális Témahét már 2016 óta része a tanévnek Magyarországon. Számos iskola, ezernyi pedagógus és tanuló részvételével a 2022/2023. tanévben már nyolcadik alkalommal kerül sor a digitális pedagógia és a digitális technológiával támogatott iskolai projektek eseménysorozatára a projektgazda, a Belügyminisztérium támogatásával. Néhány éve a program a külhoni magyar iskolák és pedagógusok számára is nyitott, és egyre több az iskolák közötti együttműködés is.

A több évtizedes múlttal rendelkező Ökumenikus Segélyszervezet hazai és nemzetközi fejlesztési munkájának is meghatározó értékévé vált a képzés, a nevelés és az oktatás a bölcsődétől egészen a felnőtt szakképzésig. A Segélyszervezet 2020-ban hozta létre az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítványt, amely hazai oktatási tevékenységekkel foglalkozik, így a Digitális Témahét koordinációjával is.


A Digitális Témahét koordinációs csapata a dth@hia-edu.hu e-mail címen érhető el, valamint a Digitális Témahét Facebook oldalán keresztül továbbra is friss információkkal szolgálunk.
Az eddig megszokott online tartalmaink ugyanúgy megtalálhatók, mint eddig, így a Tudásbázis vagy éppen a YouTube-csatornánk továbbra is él.

A Digitális Témahét régi-új szakértői továbbra is szakmai támogatást nyújtanak a pedagógusoknak és oktatóknak, hogy felkészülhessenek a témahétre és a pályázatra.

Nyissunk együtt a digitális jövőre!