Trax Különdíj - Digitális Témahét 2023

2023. március 10.

A Trax Retail a Digitális Témahét 2023. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon pedagógusok számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg, amelyek az alábbi témák egyikéhez kapcsolódnak: vásárlás a jövőben, illetve a mesterséges intelligencia hatása az életünkre

 

A különdíj

A Trax Retail a szakmai zsűri által kiválasztott nyertes pedagógusok és osztályaik számára a következők szerint ajánl fel a digitális pedagógiában használható eszközöket:

  • I. helyezett: 400 eFt értékű, az oktatásban használható eszköz
  • II. helyezett: 300 eFt értékű, az oktatásban használható eszköz
  • III. helyezett: 200 eFt értékű, az oktatásban használható eszköz

Az elbírálás feltételei

A megvalósult pedagógiai projekt témája a fent említett, a jövőnket érintő témák egyike kell, hogy legyen az adott korosztály feldolgozásában és a kapcsolódó tantárgyak bevonásával.

A kiemelt témák a vásárlás a jövőben (a vásárlók vagy a boltok szintjén), hogyan változott a vásárlás a szüleink gyermekkorától napjainkig, a mesterséges intelligencia hatása az életünkre (előnyök, hátrányok, félelmek, lehetőségek), milyen lehetőségeket rejt magában az AI a jövő vásárlásait nézve. A projekt eredménye lehet iskolai bemutató, kiállítás, társasjáték, podcast-sorozat stb. szülők, szakértők vagy akár cégek bevonásával.

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! A pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.

 

Pályázat benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2023. május 2-ig. A pedagógiai projekt kategóriában a Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek, illetve a pedagógiai gyakorlatok teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.

A pályázatokat ezen az űrlapon lehet benyújtani.