Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. különdíj 2024

2024. március 28.

 

Különdíj alsó tagozaton tanító pedagógusoknak


A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet alsó tagozaton tanító pedagógusok számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg tanulóikkal, amelyekben bemutatják a Scottie Go! Basic Digitális kultúra tantárgy bevezetésében történő használatát, a programozás, az algoritmikus gondolkodás fejlesztését.

 

Különdíj: 2 db Scottie Go! Basic társasjáték és a „Digitális kultúra bevezetése alsó tagozaton” elearning tananyag egy pedagógus részére

 

Óvodai különdíj

 

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet óvodapedagógusok számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg óvodájukban, amelyekben bemutatják a Scottie Go! Basic használatát, a programozással, algoritmikus gondolkodással történő fejlesztés lehetőségeit óvodai környezetben.

 

Különdíj: 2 db Scottie Go! Basic társasjáték és a „Digitális kultúra az óvodában” elearning tananyag egy pedagógus részére

 


A pályázatok benyújtása, elbírálás feltétele
 

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában, és az innen letölthető Projektterv vázlat elkészítésével, majd feltöltésével kérjük benyújtani a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő).

A Projektterv vázlatok felkerülnek a Klett webshop oldalán a játék mellé, ahonnan azok bármikor elérhetők és ingyen letölthetők lesznek az érdeklődők számára.


Az elbírálás feltétele
 

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.

A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.

 

PEDAGÓGUS PÁLYÁZATI ŰRLAP