Programozás különdíj 2024

2024. március 19.

Különdíj alsó tagozaton tanító pedagógusok számára 

A Vigvári Rendszerház Kft. a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények alsó tagozatán tanító pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg az alsó tagozatos korosztály számára, amelyekben hangsúlyosan megjelenik a kódolás és programozás, illetve a tevékenységek és értékelések tervezésében szerepet kap az algoritmikus gondolkodás fejlesztése

A különdíj 

2 db fischertechnik "First Coding" eszközcsomag a megvalósító pedagógus(ok) számára. 

Az elbírálás feltétele 

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik. 

A pályázatok benyújtása 

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő). 

A Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is. 


PEDAGÓGUS PÁLYÁZATI ŰRLAP