MotiMore Különdíj - Digitális Témahét 2023

2023. március 03.

A MotiMore a Digitális Témahét 2023. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg, amelyekben hangsúlyosan megjelenik és a tanulási folyamatot végigkíséri a játékosítás, mint értékelési módszer.

 

A különdíj

A MotiMore a szakmai zsűri által kiválasztott nyertes pedagógus számára 1 db négy osztályos MotiMore Pro előfizetést ajánl fel egy tanévre.

Az elbírálás feltételei A megvalósult pedagógiai projektben a pedagógus a folyamat egésze alatt alkalmazza a játékosítást (gamifikációt) az értékelésben és ez részletesen megjelenik a pályázati anyagában is. A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! A pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik. Pályázat benyújtása A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2023. május 2-ig.

A pedagógiai projekt kategóriában a Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek, illetve a pedagógiai gyakorlatok teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.

A pályázati űrlap elérhető itt.