Mesterséges intelligencia különdíj 2024

2024. március 22.

A Trax Retail különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények számára, amelyek pedagógusai a Digitális Témahét keretén belül, tervezett és tevékeny módon foglalkoznak a mesterséges intelligenciával és innovatív gyakorlatukkal mutatják meg, hogy miként segíthet a mesterséges intelligencia a tanulásban.

A különdíj

A Digitális Témahét Mesterséges intelligencia különdíjára a Trax Retail összesen 1 400 000 Ft-ot ajánlott fel, amelyből a nyertes pályázók az oktatásban használható digitális eszközöket kapnak ajándékba.

Az elbírálás feltétele

A bemutatott pedagógiai tevékenységekben, a korosztálynak megfelelő szinten, hangsúlyosan jelenjen meg a mesterséges intelligencia, azaz olyan pedagógiai eszközök, alkalmazások és módszerek használatát várja el a pályázat, amelyek a mesterséges intelligencia felhasználásával járulnak hozzá a tanítási-tanulási folyamat hatékonyabbá tételéhez.

A szakmai zsűri a legjobb 4 pályázatot díjazza.

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.

A pályázatok benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő).

Amennyiben a pályázó pedagógiai projekttel pályázik a Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek teljes körű bemutatását kiegészíthetik az intézmény honlapján megosztott dokumentumok, bejegyzések és egyéb információk is.


INTÉZMÉNYI PÁLYÁZATI ŰRLAP