KRÉTA IFM különdíj – Digitális Témahét 2024

2024. március 21.

A KRÉTA IFM a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg, amelyekben megjelenik az idegen nyelvi kompetencia fejlesztése.

A különdíj

A különdíjat 2 pedagógus nyerheti el, nyereményük 1-1 tablet.

Az elbírálás feltétele

A megvalósított idegennyelv-fejlesztési projekteket a pályázóknak részletesen kell bemutatniuk, kiemelve az alkalmazott módszereket, eszközöket és az elért eredményeket.

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.

A pályázatok benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő).

A Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.


PEDAGÓGUS PÁLYÁZATI ŰRLAP