Gyertek velünk a Digitális Témahét 2022 Padlet-falára!

2022. április 28.

Érdekel az űrkutatás, a hírszerzés? Szívesen válnál víruskutatóvá? Vagy ülnél fel mesés madarak hátára és segítenél a mesés almafát megvédeni? Kattints a Digitális Témahét 2022 hivatalos Padlet közösségi falára, ahol most megismerkedhetsz a programon idén regisztrált és pályázó óvodák, iskolák által megvalósított kiváló projektekkel!

A Digitális Témahét 2022 programjának keretében határon és innen és túl megvalósult számtalan projekt során, óvodától a szakképzésig fantasztikus produktumokat, eredményeket értek el a digitális pedagógia és a projektoktatás iránt elkötelezett kiváló pedagógusok és az általuk mentorált gyerekek. Csodálatos érzés földrajzi távolságot nem ismerő digitális alkalmazások segítségével látni, mennyi élmény és kihívás gazdagította az idei tanévben is hazánk legnagyobb digitális pedagógiai eseményének alkalmából a gyermekek, tanulók életét. Arra bíztatunk minden kedves kollégát, hogy mutassa meg projektjét, legyen a Digitális Témahét 2022 projektfalán látható az elért eredménye! Ezúton is köszönjük minden regisztrált intézménynek, a projekteket megvalósító kollégáknak és diákjaiknak a részvételét, kitartását!

Mi már nagyon izgatottak vagyunk, készülődünk a pályázatok elbírálására, amelyet követően reméljük, hogy minél többen ünnepeljük meg a Digitális Témahét 2022 program fantasztikus eredményeit.