Flashmob pályázat 2019

2019. március 28.

A pályázó intézményeknek a diákok részvételével ki kell rakniuk a D T H feliratot minél kreatívabb módon, a Digitális Témahéten való részvételüket hirdetve. A feliratot lehetőség szerint az iskolán kívül kell kialakítani oly módon, hogy a Digitális Témahét üzenete minél több emberhez eljusson. A legjobb flashmobok olyan villámcsődületek, amelyek sok embert mozgatnak meg és a közterületen sokan felfigyelnek rá, akár még a helyi sajtó is. Javasoljuk, hogy a szervezők egyeztessenek a rendőrséggel is a tervezett flashmobról.

A pályázó iskoláknak a feliratról felülnézeti fotókat kell készíteniük, ezzel pályázhatnak a díjra. 

A Digitális Témahét koordinátorai a beküldött fotókat – az iskola nevével és a település feltüntetésével – a Témahét nyitónapján képes bemutató formájában jelentetik meg a program honlapján és a közösségi médiában. 

  

 

Pályázati feltételek: 

  • A flashmobon kialakított feliratról legalább 3 db jó minőségű fotót kell beküldeni (a pályázati űrlapon megadott paraméterekkel). 

  • A beküldött fotókat a Digitális Témahét kezdete előtt az iskola nem hozhatja nyilvánosságra (azonban a flashmobról készült videót, beszámolót feltehet a honlapjára). 

  • A feliratot úgy kell megvalósítani, hogy a tanulók személye ne legyen a fotókon felismerhető. 

  • A pályázó iskolának regisztrálnia kell a http://digitalistemahet.hu/iskolak honlapon. 

  

A pályázat támogatója az Abacusan Stúdió, amely felajánlotta, hogy kitelepül a nyertes intézménybe az alábbi programokkal: 

  • robotikát népszerűsítő bemutató foglalkozások (5 foglalkozás/nap, foglalkozásonként max. 24 diák részére) 

  • mobil planetáriumban 3D vetítés (csillagászat, űrkutatás témában, 20-25 perces műsor, 5-8 csoport részére) 

 

Pályázati határidő: 

2019. április 5. 16.00 (A késve érkezett pályázatokat nem tudjuk befogadni.) 

  

Pályázati űrlap