Balázs-Diák Óvodai különdíj 2024

2024. március 27.

A Balázs-Diák Kft. a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó óvodák számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg, amelyekben kreatív módon jelenik meg a digitális technológia.

A nyeremény: 2 db katica padlórobot, 1 db pálya, 4 csomag feladatkártya


Az elbírálás feltétele

Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése már kisgyermekkorban elkezdődhet és ennek számos, játékos eszköze van, valamint sok olyan tevékenység, amelyben a gyermekek aktívan mesélnek történeteket, alkotnak, játszva tanulnak. A szakmai zsűri annak alapján választja ki a nyertest, hogy ezek az elemek mennyire kreatív módon jelentek meg a pályázatban bemutatott projektben.

A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.

A pályázatok benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő). A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.


INTÉZMÉNYI PÁLYÁZATI ŰRLAP