Iskola regisztráció

Kedves Kitöltő!
Az alábbi űrlap kitöltésével történik meg az iskolai regisztráció, ez jelenti az iskola csatlakozását a Digitális Témahéthez. A regisztráció kötelezettséggel nem jár, ezzel a szándékot fejezitek ki arra, hogy iskolátokban egy vagy több Digitális Témahét programot valósítotok meg.
A regisztráció az első feltétele a sorsoláson és a pályázaton való részvételnek.
Fontos, hogy egy feladatellátási helyről egy regisztrációt várunk. Téged, mint kitöltőt arra kérünk, hogy gyűjtsd össze, és a regisztráció során az alábbi kérdésekhez összesítsd az összes tervezett iskolai programot! A felvitt adatokon a későbbiekben változtathatsz. Ha valamelyik program mégsem valósul meg, azzal csökkenthetők, ha új, korábban nem jelölt programot is megvalósítotok, azzal kiegészíthetők az adatok.
Felhívjuk a figyelmed arra, hogy az itt megadott KAPCSOLATTARTÓI E-MAIL CÍM-mel és JELSZÓ-val lesz lehetőség belépni az oldalra – a program kapcsán felvitt adatokat megváltoztatni. Ezek frissítése a pályázásnál elvárás.

Az űrlap több soránál kiegészítő tájékoztatást találsz. Annak érdekében, hogy a regisztráció pontos legyen, kérjük mindig olvasd el ezeket!
Köszönjük csatlakozásodat! A regisztráció első lépése az iskola 6 jegyű OM azonosítójának és a 3 jegyű feladatellátási hely azonosítónak (pl. 002) a megadása. A regisztrációt követően megtalálod a felvitt intézményt (az iskola nevét, címét, kapcsolattartó adatait) a Digitális Témahét térképén, és itt megnézheted azt is, kik csatlakoztak már.
A Digitális Témahétre szívesen látjuk határon túli magyar iskolák jelentkezését is. Az ő regisztrációjuk két lépésben történik. Elsőként ki kell tölteni egy űrlapot, majd néhány napon belül küldjük a regisztrációhoz szükséges információkat.

Regisztráció után ne felejts el belépni, és letölteni a Digitális Témahét iskolai jelvényét, amit kitehettek az intézmény honlapjára!

Iskola adatai

Kapcsolattartó adatai