Iskola regisztráció

Köszönjük, hogy csatlakozik a Digitális Témahéthez!

A regisztráció első lépése az iskola 6 jegyű OM azonosítójának és a 3 jegyű feladatellátási hely azonosítónak (pl. 002) a megadása. Ezután az iskola adatai, az alatta található gombra kattintás után, automatikusan betöltődnek. Amennyiben ez nem sikerül kérjük, jelezze  azt a dth@dpmk.hu email címre az iskola adatainak megadásával.
Az űrlap több soránál kiegészítő tájékoztatást talál. Annak érdekében, hogy a regisztráció pontos legyen, kérjük mindig olvassa el ezeket!

A regisztrációt követően megtalálja a felvitt intézményt (az iskola nevét, címét, kapcsolattartó adatait) a Digitális Témahét térképén, ahol megnézheti azt is, kik csatlakoztak már. 

A Digitális Témahétre regisztrált minden intézmény kiteheti iskolai honlapjukra a Digitális Témahét badge-et – amit belépés után le tudnak tölteni a felületről –, ezzel is jelezve az intézményük iránt érdeklődőknek, hogy részt vesznek ezen a programon. 

A Digitális Témahétre szívesen látjuk határon túli magyar iskolák jelentkezését is. Az ő regisztrációjuk két lépésben történik. Elsőként ki kell tölteni egy űrlapot, majd néhány napon belül küldjük a regisztrációhoz szükséges információkat.

Iskola adatai

Kapcsolattartó adatai