Digitális Témahét 2019 pályázatok

2019. március 18.

 

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ 2019-ben is pályázatot hirdet a Digitális Témahéten projektet megvalósító pedagógusok, valamint köznevelési intézmények számára.

A pályázóknak az előző évekhez hasonlóan az intézmény saját honlapján kell dokumentálniuk a megvalósított projektet és egy online jelentkezési lap kitöltésével indulhatnak a nyereményekért.

A 4. Digitális Témahéten minden eddiginél több díj várja a sikeres mini projektek megvalósítóit.

 

Díjak

A három legjobb projektet megvalósító pedagógus 200 ezer Ft, 150 ezer Ft és 100 ezer Ft értékben kaphat a digitális pedagógiát támogató eszközöket, míg a három legjobb köznevelési intézmény 400 ezer Ft, 300 ezer Ft és 200 ezer Ft értékben juthat értékes eszközökhöz.

 

A Digitális Témahét partnerei a fentieken kívül további különdíjakat ajánlanak fel, amelyekről folyamatosan adunk tájékoztatást.

A nyertesek ünnepélyes keretek között vehetik át a díjakat a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon Budapesten 2019. június 8-án.

A pályázati űrlap a Digitális Témahét során válik majd elérhetővé.

A pályázatra érvényes regisztrációval és a tanév során, 2019. április 12. előtt megvalósított mini projektekkel lehet jelentkezni. A pályázók használhatják a Digitális Témahét projektterv sablonját is (nem kötelező).

A különdíjakról szóló információk itt érhetők el.