MATIFIC különdíj 2024 – új nyereményekkel

2024. április 03.

 

A Matific Europe Kft. a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények általános iskola alsó tagozatán tanító pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg, amelyekben megjelenik a matematikai kompetencia fejlesztése.

Két különdíj:

  • a nyertes pedagógus intézményének egésze számára egy éves előfizetés a Matific platform használatára, illetve
  • digitális eszközcsomag (10 db Lenovo tab M8 készülék)

A Matific egy 1-6. osztályos tanulók részére kifejlesztett digitális matematika oktatási platform. A program a játékos tanuláson és felfedezésalapú pedagógián alapul. A gyerekeknek motiváló, teljesen személyre szabott tanulási élményt, a pedagógusoknak hatékonyabb tanítással töltött időt, az intézményeknek pedig részletes fejlődési statisztikákat nyújt.


Az elbírálás feltétele

A pályázó általános iskola alsó tagozaton tanító pedagógusoknak a matematikai kompetencia fejlesztésére is fókuszáló projektjüket részletesen kell bemutatniuk, kiemelve az alkalmazott módszereket, eszközöket és az elért eredményeket.
A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.


A pályázatok benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő).
A Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.

PEDAGÓGUS PÁLYÁZATI ŰRLAP