Maker's Lab különdíjak 2024

2024. március 07.


Óvodai különdíj

A Maker's Lab a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények óvodapedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg az óvodás korosztály számára, amelyek középpontjában az algoritmikus gondolkodás fejlesztése és a kódolás áll.

A különdíj: Maker's Lab digitális élményprogram megvalósítása a nyertes pedagógus intézményében.

 

Különdíj alsó tagozaton tanító pedagógusok számára

A Maker's Lab a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények alsó tagozatán tanító pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg az alsó tagozatos korosztály számára, amelyekben kulcsszerephez jut a kódolás és a vizuális programozás.

A különdíj: Maker's Lab digitális élményprogram megvalósítása a nyertes pedagógus intézményében.

 

Különdíj felső tagozaton tanító pedagógusok számára

A Maker's Lab a Digitális Témahét 2024. évi programjának keretében különdíjat hirdet azon csatlakozó intézmények felső tagozatán tanító pedagógusai számára, akik olyan pedagógiai projekteket valósítanak meg a felső tagozatos korosztály számára, amelyekben a 3D tervezés és nyomtatás egy valós probléma megoldása köré szerveződnek.

A különdíj: Maker's Lab digitális élményprogram megvalósítása a nyertes pedagógus intézményében.


Az elbírálás feltétele

A megvalósult pedagógiai projekt a korosztálynak megfelelő témakört kiemelten kezelje – a projekt időtartamának legalább 30%-ban jelenjen meg a kiemelt tevékenység.
A pályázatokon való részvétel a Digitális Témahét oldalán való regisztrációhoz kötött. A regisztráció hiánya automatikus kizárást jelent a pályázatból! Az általános pályázatok beadásával a pályázó a különdíjakra is automatikusan pályázik.


A pályázatok benyújtása

A pályázatokat 3-5 perces videók formájában kérjük benyújtani az alábbi, a pályázat kategóriájának megfelelő online pályázati űrlapon 2024. május 1-ig (új határidő).
A Digitális Témahét projekttervsablon használata nem kötelező, de előnyt jelenthet a pályázat elbírálása során. A projektek teljes körű bemutatását kiegészítheti az intézmény honlapján megosztott információ is.

PEDAGÓGUS PÁLYÁZATI ŰRLAP