Jelentkeztél már a Sulibank programjaira?

2017. március 31.

A Sulibank Élményportál felhívása

 

Hallottál már a gonoszról? A csúf kopasz Hókuszpókról? Igen? Az jó, de most nem erre, hanem egy másik szuper dologra hívnám fel a figyelmedet.


A Sulibank Élményportál tartalmaira a Digitális Témahéten. Erről hallottál már? Regisztráltál is? Gondolom, hogy regisztráltál, hiszen olvashattad a programok között, hogy milyen pályázataink vannak… Tudod, az egyik a vlogos, a másik a pontgyűjtős!

Hogy mi a közös bennük? Mindkettővel nyerni lehet. Méghozzá úgy, hogy közben a diákok tanulnak, fejlesztik digitális készségeiket és pénzügyi jártasságukat. Önmagában már ez is elég jó dolog! Ezt igazolja az is, hogy idén már az osztályok mellett egész iskolák regisztráltak a pályázatokra.

Bár a pénznyereménynek is lehet hozzá köze.  

Akkor sincs baj, ha eddig nem regisztráltál, még éppen időben vagy, hogy megtedd.

Nincs más dolgod, mint rákattintani a www.sulibank.hu oldalra, regisztrálni pedagógusként, majd szólni a diákoknak, hogy regisztráljanak ők is. Persze ők diákként. Ezt követően megalakíthatjátok a saját csoportotokat, és indulhat a pontgyűjtés vagy a vlog készítés.

Ha lejárt a pályázati idő, akkor sem vesznek kárba a fáradtságos munka során összegyűjtött pontok, hiszen licitálhattok nálunk az értékes ajándékokra!

„Akkor most, úgy is nyerhetek, ha közben nem is?” - kérdezhetitek… Elég topshoposan hangzik, de igen, ez a lényeg.
Miért hagynád ki a lehetőséget?

Bővebb információt és részletes leírást itt találsz:

https://sulibank.hu/programok/digitalis-temahet-2017-palyazatok.html