2018. május 10.

A 2018-as Digitális Témahéthez kapcsolódóan több kategóriában is lehetett pályázni, hasonlóan a korábbi évekhez. A Digitális Témahét előtt már lezajlott a Projektíró pályázat, e mellett a pályázati kategória mellett idén is pályázhattak a projekteket megvalósító pedagógusok és oktatási intézmények.

2018. április 09.

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a 2018 a külhoni magyar családok éve programhoz kapcsolódóan „A legaktívabb külhoni magyar intézmény” különdíjat hirdet a Digitális Témahét programjában.

2018. április 05.

A Stiefel Eurocart Kft. Beebot pályatervező pályázatot hirdet a Digitális Témahétre regisztrált általános iskolák számára.

2018. április 05.

Különdíj „A jövő okosotthona” projektötletet megvalósító intézmények pedagógusai számára a NKM Nemzeti Közművek Zrt. támogatásával.

2018. március 29.

Ezúton szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány különdíjat hirdet a Digitális Témahét programjában először résztvevő oktatási intézmények számára.

2018. március 22.

Áprilisban is folytatódik webináriumsorozatunk. A szakértők által vezetett webináriumok alatt feldolgozott témák a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódnak.

Kérdésed, észrevételed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!