Bee-bot pálya tervező pályázat

2018. április 05.

A Stiefel Eurocart Kft. Beebot pályatervező pályázatot hirdet a Digitális Témahétre regisztrált általános iskolák számára.

Pályázni a www.beebot.hu oldalon egy elérhető pályatervezővel készített tervvel lehet. A tervező használatához segítséget találnak a TANESZKÖZBLOGON, és a tervező oldalon elérhető bemutató videóban.

Bővebb leírást a beküldési feltételekről itt olvashatnak: http://iskolaellato.hu/palyazat

A három legjobbnak ítélt pályázatot beküldő iskola 25 000 Ft, 20 000 Ft, és 15 000 Ft értékű pályavásárlási kedvezményt kap, melyet újonnan tervezett, vagy az iskolaellato.hu weboldalon elérhető pályák vásárlásánál használhat fel. 

Általános pályázati feltételek:

  • A pályázaton a Digitális Témahétre regisztrált általános iskolák vehetnek részt.
  • www.beebot.hu weboldalon elérhető pályatervezőben, a megadott módon kell elküldeni a robotpálya tervét.
  • Egy iskola maximum két pályával nevezhet, melyeket külön tervként kell elküldeniük.
  • A pályázó a pályázat beküldésével elfogadja a részvételi feltételeket, és hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója ellenszolgáltatás nélkül az általa készített terv alapján robotpályát készítsen.
  • A pályázó hozzájárul, hogy a nyertes terveket, és az azokat beküldő iskolák nevét a pályázat meghirdetője saját internetes felületein publikálja.
  • A beérkező terveket szakértő zsűri bírálja el. A díjak májusban, a Digitális Témahét nyilvános díjátadó ünnepségén kerülnek hivatalos átadásra.

Tervek beküldésének határideje: 2018. május 4.